Αντίπαλος του Μπάρι ο χρόνος

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Γκάρεθ Μπάρι, κινδυνεύει να μην προλάβει το καθοριστικό “ραντεβού” της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.



Αντίπαλος του  Μπάρι ο χρόνος

Έχοντας ενημερώσει τον Φάμπιο Καπέλο, ότι επίκειται νέα ιατρική εξέταση στον τραυματισμένο του αστράγαλο στις 24 Μαϊου, έπεισε τον Ιταλό ομασπονδιακό προπονητή να τον συμπεριλάβει στους 30 προεπιλεγέντες διεθνείς.

Η απόφαση θα ληφθεί 24 ώρες πριν από τον φιλικό αγώνα της Αγγλίας απέναντι στην Ιαπωνία στο Γκρατς της Αυστρίας και αν όλα είναι καλά ο παίκτης θα συμπεριληφθεί στην τελική αποστολή των 23 παικτών που θα ταξιδέψουν στη Ν. Αφρική στις 2 Ιουνίου.

Η διαφαινόμενη αδυναμία του άσου της Σίτι να ακολουθήσει τους υπόλοιπους διεθνείς είχαν γίνει αφορμή σεναρίων για κλήση-έκπληξη του “ξεχασμένου” Όουεν Χάργκριβς της Γιουνάιτεντ.

Ξέρω”, δήλωσε αναφορικά με προηγούμενη δήλωσή του ο Ιταλός κόουτς και συμπλήρωσε: “Αλλά μου είπε ότι θα εξεταζόταν από τους γιατρούς στις 29, ή 30 Μαϊου. Τώρα μου λέει ότι θα γίνει στις 24. Είναι 6 μέρες νωρίτερα. Είναι διαφορετικό. Γι' αυτόν το λόγο αποφάσισα να τον συμπεριλάβω”.

Ο Καπέλο παραδέχεται ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αυτή τη στιγμή, αν ο Μπάρι θα μπορέσει να είναι έτοιμος εγκαίρως, ελπίζοντας να τον έχει μαζί του στην αφρικανική χώρα.