Όλα μετέωρα για Χιούζ

Διατεθειμένος να παραμείνει ακόμη και έναν χρόνο μακριά από τους ποδοσφαιρικούς πάγκους, αν δεν βρεθεί σύλλογος που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του για τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες είναι ο Μαρκ Χιούζ, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του! Μάλιστα, διαψεύστηκε οποιαδήποτε φημολογούμενη επαφή με την Τσέλσι και την Άστον Βίλα!



Όλα μετέωρα για Χιούζ
Ο 47χρονος τεχνικός αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Φούλαμ, αφού, όπως ισχυρίστηκε, το όραμά του δεν συνέπιπτε με αυτό των διοικούντων την ομάδα και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους για το κοινό συμφέρον. Από τη στιγμή της λύσης της συνεργασίας του με τους «cottagers», τα δημοσιεύματα που στέλνουν τον Χιούζ στην Τσέλσι και την Άστον Βίλα έχουν «οργιάσει», ωστόσο, ο εκπρόσωπός του, Κία Γιουραμπκιάν, τοποθετήθηκε και αποκατέστησε την αλήθεια.

«Ο Μαρκ θέλει να αναλάβει μια ομάδα με την οποία θα μπορεί να διεκδικήσει τίτλους, σε όποια χώρα κι αν είναι αυτή. Είτε στην Αγγλία, είτε στην Ισπανία, είτε στην Πορτογαλία. Ακόμη κι αν οι απαιτήσεις του σημαίνουν ότι θα πρέπει να περιμένει ένα χρόνο για να βρει ποδοσφαιρική “στέγη”, τότε αυτό θα γίνει» είπε χαρακτηριστικά ο Γιουράμπκιαν και συμπλήρωσε, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα περί της επικείμενης πρόσληψης του πελάτη του, είτε από την Τσέλσι, είτε από την Άστον Βίλα:

«Το timing στο οποίο έμεινε ελεύθερος, είναι ικανό να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και πολύ περισσότερο τον Τύπο. Η Τσέλσι εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις για την αντικατάσταση του Αντσελότι, αλλά αν έρθει και μας μιλήσει, τότε μετά χαράς θα δεχτούμε να καθίσουμε στο τραπέζι των συζητήσεων. Αυτή τη στιγμή όμως, δεν έχουμε καμία επαφή με κανέναν σύλλογο».