Ευπρόσδεκτοι οι Χιούζ και Χίντινκ από Τέρι!

Με… ανοιχτές αγκάλες θα υποδεχτεί στην Τσέλσι έναν εκ των Μαρκ Χιούζ και Γκους Χίντινκ, ο Τζον Τέρι! Οι δύο τεχνικοί είναι οι επικρατέστεροι διάδοχοι του Κάρλο Αντσελότι και ο αρχηγός του συλλόγου εξέφρασε την ικανοποίησή του για το προπονητικό επίπεδο των δύο ανδρών.



Ευπρόσδεκτοι οι Χιούζ και Χίντινκ από Τέρι!

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή η φημολογία έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί από εμάς τους ποδοσφαιριστές στεναχωρηθήκαμε για την απομάκρυνση του Κάρλο Αντσελότι, αλλά πλέον περιμένουμε την απόφαση της διοίκησης για τον άνθρωπο που θα μας προπονεί από τη νέα σεζόν» ανέφερε αρχικά στο «SkySports» ο Τζον Τέρι, προτού προβεί σε… ανάλυση των ικανοτήτων των Χιούζ και Χίντινκ:

«Ο Μαρκ (σ.σ. Χιούζ), είναι ένας από αυτούς με τους οποίους υπάρχει επαφή. Γνωρίζω εκείνον και το τεχνικό του επιτελείο και ξέρω ότι έχουν πλήρη αντίληψη των αναγκών του συλλόγου και του πάθους με το οποίο στηρίζουν την ομάδα οι οπαδοί μας. Αν στο φινάλε είναι αυτός που θα προσληφθεί, θα είναι ευπρόσδεκτος από όλους μας» ήταν τα λόγια του Άγγλου αμυντικού, που δεν παρέλειψε να πλέξει και το εγκώμιο του Γκους Χίντινκ:

«Όταν ο Γκους είχε βρεθεί στον πάγκο μας, είχαμε σημειώσει εκπληκτική πορεία. Φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ και κατακτήσαμε το τρόπαιο, γεγονός που θα θέλαμε πάρα πολύ να πετύχουμε ξανά. Πάντως, όποιος κι αν αναλάβει το “τιμόνι”, είτε γνωρίζει την ομάδα, είτε όχι, δεν είναι δικό μας θέμα, αλλά των διοικούντων».