«Φουλάρει» για Χιουζ η Άστον Βίλα

Ο Μαρκ Χιουζ είναι το νέο πρόσωπο που έρχεται να προστεθεί στους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Άστον Βίλα. Το τέλος της συνεργασίας των «χωριατών» με τον Ζεράρ Ουγιέ πρέπει να θεωρείται δεδομένο, με το «διαζύγιο» των δύο πλευρών να ανακοινώνεται τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου.



«Φουλάρει» για Χιουζ η Άστον Βίλα

Ο αγγλικός Τύπος κάνει λόγο για ειλημμένη απόφαση της διοίκησης της ομάδας να αντικαταστήσει τον Ουγιέ, ενώ και ο ίδιος εμφανίζεται αποφασισμένος να αποσυρθεί από τους πάγκους. Κύρια αιτία είναι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γάλλος προπονητής και έτσι η ομάδα του Μπέρμιγχαμ αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Μετά τα ονόματα των Στιβ ΜακΛάρεν και Μάρτιν Γιολ που είδαν το φως της δημοσιότητας, αυτό του Μαρκ Χιουζ έρχεται να προστεθεί στη λίστα της διοίκησης και, μάλιστα, αρκετά ψηλά. Όπως αναφέρουν σχεδόν όλες οι αγγλικές εφημερίδες ο τεχνικός της Φούλαμ είναι ο εκλεκτός της διοίκησης.

Το συμβόλαιο του Μαρκ Χιουζ με τη Φούλαμ προβλέπει ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μέσα στον Ιούνιο. Αν και η Άστον Βίλα αναμένεται να αυξήσει τις πιέσεις της στον 47χρονο Ουαλό, στη Φούλαμ εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι ο Χιουζ θα παραμείνει στην ομάδα και θα υπογράψει νέο 2ετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τη «Guardian» και τη «Daily Mail», η λύση της συνεργασίας της Βίλα με τον Ουγιέ αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, με το μόνο «αγκάθι» να είναι η αποζημίωση που θα δοθεί στον 63χρονο Γάλλο. Ο Ζεράρ Ουγιέ έχει ακόμη 2 χρόνια συμβόλαιο με τους «χωριάτες» και οι μισθοί του ανέρχονται στα 2,5 εκατ. λίρες το χρόνο.