Δεν το κουνάει ο Σαλσίδο

Επίσημη πρόταση από τη Μοντερέι για την απόκτηση του Κάρλος Σαλσίδο απέρριψε η Φούλαμ. Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας Μαρκ Χιούζ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο παραχώρησης του 31χρονου άσου στo σύλλογο από το Μεξικό.



Δεν το κουνάει ο Σαλσίδο
Ο Σαλσίδο αγωνίζεται στη Φούλαμ από το περασμένο καλοκαίρι, όταν αποκτήθηκε από την Αϊντχόφεν έναντι 1,6 εκατ. λιρών και παρόλο που δυσκολεύεται να βρει θέση στη βασική ενδεκάδα ο Χιούζ παρουσιάζεται κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο επιστροφής του Μεξικανού άσου στο πρωτάθλημα της πατρίδας του. Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε η ανακοίνωση της Μοντερέι: «Σας ενημερώνουμε ότι η Φούλαμ απέρριψε επίσημη πρόταση μας για την απόκτηση του Κάρλος Σαλσίδο».

Ο 31χρονος αμυντικός έχει μιλήσει για ενδιαφέρον και άλλον ομάδων της πατρίδας του για την απόκτηση του όπως η Πατσούκα, ωστόσο δηλώνει πιστός στους Λονδρέζους: «Με έχουν πλησιάσει και άλλες ομάδες από το Μεξικό προτείνοντας μου συμβόλαιο συνεργασίας, ωστόσο αρνήθηκα. Είμαι ευχαριστημένος στην Αγγλία και δεν ψάχνω νέα ομάδα» τόνισε ο Σαλσίδο.