Διάλειμμα ενός χρόνου θέλει ο Φαν ντερ Σαρ

Παρά το γεγονός πως έχει κάνει τα πρώτα του μαθήματα στον τομέα της προπονητικής στην Αγγλία και σκοπεύει να τα συνεχίσει στην Ολλανδία, ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ, έπειτα από την απόσυρσή του από την ενεργό δράση μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, υποστήριξε ότι για ένα χρόνο θέλει να κάνει διάλειμμα και να… ζήσει φυσιολογικά.



Διάλειμμα ενός χρόνου θέλει ο Φαν ντερ Σαρ

Ο 40χρονος πορτιέρο δεν έκλεισε με τον επιθυμητό τρόπο την ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο «Γουέμπλεϊ», κόντρα στη Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε με το μετάλλιο του ηττημένου έπειτα από το εις βάρος της 3-1. Η προπονητική είναι η επόμενη καριέρα του Έντβιν Φαν ντερ Σαρ, ωστόσο, ο ίδιος τόνισε ότι θα ήθελε για ένα χρόνο να απομακρυνθεί τελείως από τον χώρο του ποδοσφαίρου και να ζήσει όπως όλοι οι υπόλοιποι φυσιολογικοί άνθρωποι.

«Για ένα χρόνο, θέλω να απομακρυνθώ και να ζήσω φυσιολογικά, απολαμβάνοντας όλα όσα έχω στερηθεί όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στα γήπεδα. Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει τα πρώτα μου μαθήματα στην προπονητική και θέλω να τα συνεχίσω στην Ολλανδία, ωστόσο, δεν γνωρίζω αν θα γίνει αυτό σύντομα. Μου έχουν λείψε πράγματα και καταστάσεις όπως να δω ήρεμος στο σπίτι μου ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου μαζί με τους φίλους μου και ένα καλό φαγητό» είπε σχετικά ο έμπειρος γκολκίπερ.