Άρχισε το… ξεσκαρτάρισμα στην Νοτς Κάουντι

Ο τεχνικός της Νοτς Κάουντι, Στηβ Κότεριλ ξεκίνησε τον σχεδιασμό της νέας περιόδου όπου βρίσκει την ομάδα στην Λιγκ1, με οχτώ παίκτες να αποδεσμεύονται και σε τρεις να προσφέρονται νέα συμβόλαια.



Άρχισε το… ξεσκαρτάρισμα στην Νοτς Κάουντι

Είναι δεδομένο ότι η πολιτική στις μεταγραφές και στον καταρτισμό του ρόστερ για την Νοτς Κάουντι θα είναι λιτή αφού εκκρεμούν ακόμα πολλά προβλήματα οικονομικού τομέα.

 

Χαρακτηριστικά ήταν το γεγονός ότι η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον γκολκίπερ, Κάσπερ Σμάϊχελ να λύσει στο τέλος της περιόδου το υψηλό συμβόλαιο του και να αφεθεί ελεύθερος.

 

Ήδη ο Κότεριλ σχεδιάζει το ρόστερ της νέας περιόδου, και πρόσφερε στους Μάϊκ Έντουαρτς, Στέφεν Χαντ και Γκρεγκ Γουέστκαρ νέα συμβόλαια για να παραμείνουν στο «Μίντοου Λέϊν».

 

Από την άλλη πλευρά, ανακοινώθηκε στους Ράσελ Χουλτ, Κέβιν Πίλκινγκτον, Τζέϊμι Κλάπαμ, Ματ Χάμσοου, Μπεν Φερκλάφ, Άντε Ακινμπίγι, Σέϊν Κάνχαμ και Ντιλρόϊ Φάσεϊ (οι περισσότεροι βασικοί φέτος) ότι μένουν ελεύθεροι.

 

Στις δηλώσεις του, ο Κότεριλ ανέφερε: «θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες που φεύγουν για την βοήθεια που πρόσφεραν ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Κάθε παίκτης που δεν του προσφέρθηκε νέο συμβόλαιο του εύχομαι να έχει καλή τύχη στην συνέχεια της καριέρας του».