Ένας… μπερδεμένος Αντεμπαγιόρ

Λίγες μόλις μέρες μετά την γνωστοποίηση της επιθυμίας του περί επιστροφής στην Αγγλία για χάρη της Τότεναμ, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ υποστήριξε ότι θα δεχόταν ακόμη και… μείωση αποδοχών από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να παραμείνει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».



Ένας… μπερδεμένος Αντεμπαγιόρ

Ο διεθνής επιθετικός αγωνίζεται με τη φανέλα της «βασίλισσας» τους τελευταίους πέντε μήνες, με τη μορφή δανεισμού από τους «πολίτες» και φαίνεται ότι είναι αρκετά… μπερδεμένος. Αυτό, γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θέλει να επιστρέψει στο «City of Manchester». Οποιαδήποτε άλλη επιλογή ακούγεται σαν… γλυκιά μελωδία στα αυτιά του και έπειτα από τα εγκωμιαστικά σχόλια που έκανε για την ομάδα του Χάρι Ρέντναπ, στην οποία θα αγωνιζόταν μετά χαράς, άλλαξε και πάλι ρότα!

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντεμπαγιόρ υποστήριξε ότι τώρα, θα ήθελε να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά το καλοκαίρι, αποδεχόμενος ακόμη και μείωση αποδοχών από τον ισπανικό σύλλογο! Αυτό που πρέπει να συμβεί όμως για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του, είναι να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις η Μάντσεστερ Σίτι και να τον παραχωρήσει στους «μερένχες» με κανονική μεταγραφή.

«Δεν υπάρχει καλύτερος σύλλογος από τη Ρεάλ Μαδρίτης! Θα έκανα τα πάντα για να συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ! Είμαι χαρούμενος στη Μαδρίτη και το ίδιο μου λένε και οι φίλοι μου που με βλέπουν να αγωνίζομαι!» δήλωσε στην «As», ο Τονγκολέζος άσος.