Πιο πολύ... Αγγλία στο Γιουρόπα Λιγκ

Η UEFA ανακοίνωσε ότι η Αγγλία είναι μια από τις τρεις χώρες που μαζί με Νορβηγία και Σουηδία, θα έχει δικαίωμα να βγάλει μια έξτρα ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου μέσω της βαθμολογίας του Fair Play.



Πιο πολύ... Αγγλία στο Γιουρόπα Λιγκ
Με τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι χθες το βράδυ, η Στόουκ θα ήταν ως φιναλίστ του Κυπέλλου η μία από τις τρεις ομάδες που θα εκπροσωπούσε την Αγγλία στο Γιουρόπα Λιγκ, η άλλη θα ήταν η Μπέρμιγχαμ ως νικήτρια του Κάρλινγκ Καπ και η τρίτη, αυτή που θα τερμάτιζε στην 5η θέση με την Τότεναμ να έχει το προβάδισμα απέναντι στη Λίβερπουλ. Ωστόσο η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ότι η Αγγλία βρίσκεται ανάμεσα στις τρεις χώρες που κερδίζουν έξτρα θέση μέσω της βαθμολογίας του Fair Play, σημαίνει ότι την επόμενη σεζόν, η χώρα θα εκπροσωπηθεί με  τέσσερις ομάδες στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.
 
Στην ειδική βαθμολογία λοιπόν, μέχρι το βράδυ της 15ης Μαϊου, η πρώτη θέση ανήκει στη Φούλαμ, η δεύτερη στην Μπλάκπουλ και η τρίτη στην Τότεναμ. Αν η ομάδα του Μαρκ Χιουζ καταφέρει να μείνει στην κορυφή μέχρι τις 31 Μαϊου τότε, θα είναι η 3η ομάδα που θα αγωνιστεί του χρόνου στο Γιουρόπα Λιγκ, μέσω του Fair Play.