Αποφασισμένος για όλα ο Λένον!

Τι κι αν τη φετινή αγωνιστική περίοδο απειλήθηκε ακόμη και η ζωή του από ταραξίες και οπαδούς αντιπάλων ομάδων; Ο Νιλ Λένον δήλωσε αποφασισμένος για όλα, τονίζοντας πως δεν σκέφτεται ούτε για αστείο να αποχωρήσει από τον πάγκο της Σέλτικ, αν οι διοικούντες την ομάδα θέλουν να τον κρατήσουν!



Αποφασισμένος για όλα ο Λένον!

Ο έμπειρος προπονητής απολαμβάνει την πλήρη στήριξη των οπαδών των «καθολικών» και το αντιλήφθηκε για ακόμη μια φορά στο εντός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη Μάδεργουελ. Η Σέλτικ επικράτησε εύκολα με σκορ 4-0 το απόγευμα της Κυριακής, αλλά παρά το γεγονός πως το «στραβοπάτημα» της Ρέιντζερς δεν ήρθε ποτέ και οι «διαμαρτυρόμενοι» στέφθηκαν πρωταθλητές Σκοτίας, δεν εμπόδισε τους οπαδούς της ομάδας του Λένον να ζητωκραυγάσουν υπέρ του τεχνικού του συλλόγου. «Δεν είναι το φινάλε. Αυτό, είναι απλά η αρχή!» ήταν τα λόγια του, για να συμπληρώσει:

«Το σίγουρο είναι πως εγώ θέλω να μείνω, αλλά δεν γνωρίζω τις προθέσεις των ανθρώπων του συλλόγου. Στην τελευταία συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο και τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, το κλίμα ήταν εξαιρετικό, αλλά ίσως πιστεύουν πλέον ότι η ομάδα μπορεί να επανέλθει στους τίτλους μόνο με την καθοδήγηση ενός άλλου προπονητή. Εγώ, δεν θέλω να μου προτείνουν νέο συμβόλαιο απλά και μόνο λόγω συμπόνιας για όσα έχουν συμβεί» τόνισε ο Λένον, αναφερόμενος στις απειλές που δέχθηκε πρόσφατα η ζωή του με την αποστολή δεμάτων με βόμβες στο σπίτι του.