Δεν... κουνάει μαντήλι ο Αντσελότι

Στον πάγκο της Τσέλσι… ελπίζει να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός προπονητής των «μπλε» φέρεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το «Στάμφορντ Μπριτζ», αλλά τόνισε ότι το προσεχές εντός έδρας ματς με τη Νιούκαστλ δεν θέλει να είναι το… αποχαιρετιστήριό του στο κοινό της ομάδας.



Δεν... κουνάει μαντήλι ο Αντσελότι

Η φετινή σεζόν, είναι η χειρότερη του συλλόγου υπό την ιδιοκτησία του Ρομάν Αμπράμοβιτς, παρά το γεγονός πως έφτασε να διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλήματος τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Οι ελπίδες της Τσέλσι για επική βαθμολογική ανατροπή εκμηδενίστηκαν μετά την ήττα (2-1) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αντσελότι είδε ξανά το μέλλον του να απασχολεί την πλειοψηφία του Τύπου, αλλά όπως τόνισε ο ίδιος, δεν θεωρεί ότι πρέπει να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της ομάδας του, στο προσεχές ματς με τη Νιούκαστλ.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι το επόμενο παιχνίδι θα είναι και το τελευταίο μου στο Λονδίνο. Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις μέχρι το φινάλε της σεζόν. Όπως και να ‘χει, πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι για να μάθω κι εγώ για το μέλλον μου» είπε ο Αντσελότι και συμπλήρωσε: «Όπως έχω επαναλάβει αρκετές φορές, η δική μου επιθυμία είναι να παραμείνω στην Τσέλσι. Δεν με αγχώνει όμως το γεγονός που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζω το μέλλον μου. Είμαι ήρεμος και περιμένω».