Άρχισαν τα παρακάλια

«Συν Αθηνά και χείρα κίνει» λέει ένα παλιό ρητό και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωρίζουν πως το…θαύμα που περιμένουν από τη Γουίγκαν για να κόψει βαθμούς από την Τσέλσι, δεν γίνεται χωρίς τη συνεισφορά τους. Γι’ αυτό και ο Ριο Φέρντιναντ περιμένει ευνοϊκό αποτέλεσμα στο «Στάμφορντ Μπρίτζ».



Άρχισαν τα παρακάλια

Η υπόθεση της κατάκτησης του φετινού τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ κρέμεται από μια κλωστή και η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αναδείξει την ομάδα που θα απολαύσει την κορυφή. Η Τσέλσι έχει σαφές προβάδισμα, αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση με ένα βαθμό διαφορά από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ και αντιμετωπίζει τη Γουίγκαν εντός έδρας, έχοντας θεωρητικά εύκολη αποστολή. Οι παίκτες του Σερ Άλεξ θα κάνουν το καθήκον τους απέναντι στη Στόουκ και θα περιμένουν με κομμένη την ανάσα το αποτέλεσμα του αγώνα στο Λονδίνο. Ο Ριο Φέρντιναντ, όπως και περισσότεροι «κόκκινοι διάβολοι», δεν παραδίδουν τα όπλα και κρατάνε την ελπίδα «ζωντανή».

«Ήταν μια αρκετά καλή σεζόν. Ομάδες που στα χαρτιά ήταν μικρότερες, κατάφεραν να κόψουν βαθμούς από τις θεωρητικά μεγάλες και αυτές της πρώτης τετράδας. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν υπόθεση των μεγάλων ομάδων να κερδίζουν όλους τους υπόλοιπους και να χάνουν βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ήταν περίεργη σεζόν και ελπίζω να επιβεβαιωθεί αυτό και στο παιχνίδι της Τσέλσι» είπε ο Φέρντιναντ που θέλει να πιστεύει στο θαύμα.