Ξανασμίγουν οι «παλιοσειρές»

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Γκάρι Νέβιλ να ακούσει την απόφαση του Ντέιβιντ Μπέκαμ για το αν θα συμμετέχει στο φιλικό που διοργανώνεται προς τιμή του Άγγλου αμυντικού. Η απόφαση του 36χρονου άσου αναμένεται την επόμενη εβδομάδα και οι «παλιοσειρές» του «Ολντ Τράφορντ» ετοιμάζονται να ξανασμίξουν.



Ξανασμίγουν οι «παλιοσειρές»

Η «φουρνιά του ‘92» (τέρμα αριστερά ο Νέβιλ, έκτος από αριστερά ο Μπέκαμ) θα βρεθεί ξανά μαζί και θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους στις 24 Μαΐου, σε μια επανάληψη του συγκλονιστικού ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αντιμετωπίσει την ιταλική ομάδα το 1999, με την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να παίρνει την πρόκριση μετά από μια μεγάλη ανατροπή.

Νίκι Μπατ, Φιλ Νέβιλ, Ράιαν Γκιγκς και Πολ Σκόουλς θα δώσουν το «παρών» στο φιλικό που θα γίνει προς τιμήν του Γκάρι Νέβιλ, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να απαντά την επόμενη εβδομάδα για το αν θα βρεθεί στο «Ολντ Τράφορντ».

«Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι άλλο εκτός από το να παίξω για τελευταία φορά με τους παλιούς μου συμπαίκτες. Αυτό θα κάνει το τελευταίο μου παιχνίδι ακόμη πιο σημαντικό», δήλωσε ο Γκάρι Νέβιλ.

Το φιλικό της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γιουβέντους θα γίνει στις 24 Μαΐου, στο «Ολντ Τράφορντ» (21:30).