Αντσελότι: «Σαν σε… τελικό Τσάμπιονς Λιγκ»!

Ένας μεγάλος τελικός, όπως αυτός του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι για την Τσέλσι, το ντέρμπι τίτλου της Κυριακής κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Κάρλο Αντσελότι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, επισημαίνοντας τη σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών και αναρρίχησης στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ!



Αντσελότι: «Σαν σε… τελικό Τσάμπιονς Λιγκ»!

«Είναι ένας τελικός για εμάς. Θέλαμε να φτάσουμε στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αφού δεν τα καταφέραμε, είμαστε ικανοποιημένοι που μπορούμε να παίξουμε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι με πολλά οφέλη σε περίπτωση νίκης» είπε χαρακτηριστικά ο Αντσελότι, συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος:

«Πρέπει να προετοιμαστούμε σαν να πρόκειται για τελικό. Πρέπει να παραμείνουμε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι. Οφείλουμε να διαχειριστούμε σωστά τα συναισθήματά μας, αφού υπάρχει πολλή και μεγάλη πίεση. Δεν θα πρέπει να εμφανιστούμε φοβισμένοι».

Η διαφορά των 3 βαθμών μεταξύ της Τσέλσι και της Γιουνάιτεντ στην κορυφή της Πρέμιερσιπ, δίνει χαρακτήρα «ζωής ή θανάτου» στο ματς της Κυριακής. Οι «μπλε» έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να πραγματοποιήσουν επική ανατροπή, έχοντας βρεθεί περισσότερους από δέκα βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση, στις αρχές Μαρτίου!