Κίγκαν: «Ξένος τεχνικός μετά τον Καπέλο»

Μπορεί στην αγγλική ομοσπονδία να προσανατολίζονται στην πρόσληψη Άγγλου τεχνικού στη μετά-Καπέλο εποχή, όμως ο Κέβιν Κίγκαν έχει διαφορετική άποψη. Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής μιλά για τις εναλλακτικές επιλογές για τον πάγκο των «λιονταριών» και χαρακτηρίζει λάθος την απόφασή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία το 1999.



Κίγκαν: «Ξένος τεχνικός μετά τον Καπέλο»

Τέλος αναμένεται να μπει στην παρουσία του Φάμπιο Καπέλο, μετά το Euro 2012 και η ομοσπονδία καταστρώνει τα πλάνα για την επόμενη ημέρα. Οι «φωνές» που καλούν για γηγενή προπονητή όλο και πληθαίνουν, με επικρατέστερο αντικαταστάτη του Ιταλού, το Χάρι Ρέντναπ.

Ωστόσο, ο Κέβιν Κίγκαν έχει διαφορετική άποψη: «Λυπάμαι για αυτό που θα πω αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερο να έρθει κάποιος ξένος τεχνικός, μετά τον Καπέλο», τόνισε στο ραδιόφωνο του «BBC» ο Κίγκαν, ο οποίος αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον πάγκο των «λιονταριών».

«Δεν μπορώ να πω ότι απόλαυσα την παρουσία μου στην εθνική. Υπήρχε πολύς κόσμος που νόμιζε ότι δεν τα πήγα καλά, αλλά δεν τους αδικώ. Αν είχα την ευκαιρία να αποφασίσω ξανά, δεν θα δεχόμουν», συμπλήρωσε ο Κίγκαν για την απόφασή του να αφήσει τον πάγκο της Φούλαμ για να αναλάβει την εθνική Αγγλίας.