Φαν Πέρσι: «Ώρα για τίτλους»!

Η φετινή σεζόν κλείνει χωρίς κάποιον τίτλο για την Άρσεναλ, ωστόσο, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι υποστήριξε ότι παρά το γεγονός πως η… ξηρασία από τις κούπες συνεχίστηκε, οι εμπειρίες που αποκόμισε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του φέτος, θα τους βοηθήσουν ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 



Φαν Πέρσι: «Ώρα για τίτλους»!

Ο Ολλανδός άσος, υποστήριξε ότι η νίκη (1-0) επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τέτοια που αναπτέρωσε το ηθικό των «κανονιέρηδων» και οι ποδοσφαιριστές επανέκτησαν την αυτοπεποίθησή τους, ωστόσο, οι απώλεια όλων των στόχων και ο τρόπος με τον οποίο χάθηκαν αυτοί, μπορεί να λειτουργήσει πολύ ευεργετικά.

«Είναι πλέον ώρα για τίτλους. Ώρα να κάνουμε το μεγάλο βήμα. Φτάσαμε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας φέτος, συμμετείχαμε στον τελικό του Λιγκ Καπ, αλλά πρέπει να βρεθούμε ξανά τρεις – τέσσερις φορές σε τελικό για να είμαστε έτοιμοι για τέτοια μεγάλη στιγμή. Αν δείτε το ματς με τη Γιουνάιτεντ, θα καταλάβετε ότι ήμασταν καλύτεροι από αυτούς, οι οποίοι θα παίξουν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν τις περισσότερες πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ και έφτασαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Από εμάς εξαρτάται να φτάσουμε στο επίπεδό τους» ήτα τα λόγια του Φαν Πέρσι.