Κανονικά το φιλικό προς τιμήν του Νέβιλ

Ούτε για πλάκα δεν συζητούν το ενδεχόμενο αναβολής του φιλικού προς τιμήν του Γκάρι Νέβιλ, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η εν λόγω αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά στις 24 Μαΐου στο «Ολντ Τράφορντ», παρά το γεγονός πως τέσσερις μέρες αργότερα, στο «Γουέμπλεϊ», διεξάγεται ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δώσουν το «παρών» οι «κόκκινοι διάβολοι».



Κανονικά το φιλικό προς τιμήν του Νέβιλ

Η ομάδα του Μάντσεστερ, καλείται να αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους στις 24/5, σε παιχνίδι προς τιμήν του Γκάρι Νέβιλ που έπειτα από 19 χρόνια πίστης και αφοσίωσης στη φανέλα της Γιουνάιτεντ, αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Μάλιστα, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της «γηραιάς κυρίας» να παραταχθεί η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στη φιλική αναμέτρηση, αλλά μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει έπειτα από τη διαφαινόμενη πρόκριση της ομάδας του στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ήδη πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα (2-0) στην έδρα της Σάλκε, για το πρώτο ματς των ημιτελικών.