Φιλάκια μέσω …twitter

Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είχε καταλυτικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του επί της Σάλκε. Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος είχε ως «μυστικό όπλο» την επικοινωνία με τη σύζυγό του, μέσω twitter.



Φιλάκια μέσω …twitter

Μπορεί ο γάμος του να πέρασε από «χίλια κύματα», μπορεί σύζυγός του Κολίν να του κράτησε μούτρα για τα εξωγηπεδικά του …σκοραρίσματα, όμως φαίνεται ότι η οικογένεια Ρούνεϊ είναι ξανά στα καλύτερά της.

Την ώρα του αγώνα της Γιουνάιτεντ με τη Σάλκε, η Κολίν Ρούνεϊ δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τη συμπαράστασή της στον επιθετικό της ομάδας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, γράφοντας στο twitter της: «Αγάπη μου, φιλάκια πολλά».

Ο 25χρονος επιθετικός έκανε το καθήκον του, παίρνοντας την ομάδα από το χέρι και οδηγώντας την στη νίκη και επέστρεψε στην Αγγλία. Όμως, δεν ξέχασε τη γυναίκα του και της έστειλε μήνυμα μέσω της γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης: «Μόλις τελείωσα μια χαλαρή προπόνηση. Επιστρέφω σπίτι και ανυπομονώ να δω την Κολίν και τον Κάι».

Το ζευγάρι, όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού και κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα, ήταν συνεχώς online και συζητούσαν για …τις εξελίξεις στην αμερικάνικη σειρά «Gossip Girl».


TAGS: