Αντσελότι: «Όλα είναι πιθανά»!

Πριν από μερικούς μήνες, αν κάποιος έλεγε στον Αντσελότι πως η Τσέλσι θα είναι μια από τις διεκδικήτριες ομάδες του φετινού τίτλου, ο Ιταλός θα γελούσε. Πλέον όμως, με το -6 από την κορυφή και με παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στην πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο τεχνικός των «μπλε» τόνισε πως όλα μπορούν να συμβούν!



Αντσελότι: «Όλα είναι πιθανά»!

Ο προπονητής των Πρωταθλητών Αγγλίας, έχει… άσχημες αναμνήσεις από ανατροπές στη βαθμολογία, αφού το 2000, όταν βρισκόταν στον πάγκο της Γιουβέντους, έχασε το προβάδισμα των 9 βαθμών, σε 8 εναπομείναντα παιχνίδια για τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Αντιλαμβανόμενος πως η διαφορά από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, έχει μειωθεί στο -6 και με δεδομένο ότι η Γιουνάιτεντ έχει στη μέση και δύο ευρωπαϊκά ματς, ο Αντσελότι θεωρεί πως τώρα, αυτοί που αγχώνονται είναι οι «κόκκινοι διάβολοι», τη στιγμή μάλιστα που οι «μπλε», θα επισκεφτούν σύντομα και το «Ολντ Τράφορντ»!

«Όλα μπορούν να συμβούν. Πριν από δύο μήνες, ήταν πολύ δύσκολο να σκεφτούμε ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και για το λόγο αυτό, είμαστε χαρούμενοι» είπε ο Ιταλός και αναφέρθηκε στα δύο προσεχή ντέρμπι, με την Τσέλσι να φιλοξενεί την Τότεναμ και τη Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει την Άρσεναλ:

«Αν καταφέρουμε εμείς να επικρατήσουμε της Τότεναμ, τότε θα αυξήσουμε ακόμη περισσότερο την πίεση στη Γιουνάιτεντ» απεφάνθη ο τεχνικός των «μπλε».