«Βλέπει» τίτλο ο Λένον!

Ελαφρύ προβάδισμα έναντι της Ρέιντζερς, έχει η Σέλτικ, αναφορικά με τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου στη Σκοτία, όπως τόνισε ο προπονητής των «καθολικών», Νιλ Λένον, μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο 7ο και τελευταίο «Old firm» της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.



«Βλέπει» τίτλο ο Λένον!

Στο «Άιμπροξ», οι γηπεδούχοι χαμογέλασαν, αφού η Σέλτικ έχασε σωρεία ευκαιριών, αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Άλαν ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος, απέκρουσε και την εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Σαμαρά, λίγα λεπτά πριν το φινάλε. Το τελικό 0-0 αφήνει τη Σέλτικ ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς στη βαθμολογία του σκοτσέζικου πρωταθλήματος, ωστόσο, η ομάδα του Λένον έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και εκεί στηρίζεται ο τεχνικός των «καθολικών», τονίζοντας πως έχουν το πάνω χέρι.

«Έχουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα για τον τίτλο. Έχουμε ένα παιχνίδι λιγότερο και απαγορεύεται να το χάσουμε! Είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ινβερνές και είναι πολύ δύσκολη, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε. Στη διάρκεια της σεζόν, κληθήκαμε να δώσουμε πολλές απαντήσεις και το κάναμε» απεφάνθη ο Λένον.