«Χρυσάφι» για κάθε σουτ του Τόρες!

Όχι μόνο κατέβαλε 50 εκατ. λίρες για να τον αποκτήσει από τη Λίβερπουλ, τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά η Τσέλσι, «πληρώνει» και τα… σπασμένα του Φερνάντο Τόρες! Ο Ισπανός επιθετικός των «μπλε», έχει παραμείνει μακριά από το γκολ για 11 σερί παιχνίδια με τη νέα του ομάδα και αυτή, «σκάει» 2,2 εκατομμύρια για κάθε χαμένη του ευκαιρία!



«Χρυσάφι» για κάθε σουτ του Τόρες!

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, κάθε άλλο, παρά ικανοποιημένος θα πρέπει να έχει μείνει από τη μέχρι στιγμής θητεία του χειμερινού μεταγραφικού αποκτήματος των Λονδρέζων. Το ποσό που διέθεσε για την αγορά του, χαρακτηρίζεται αστρονομικό σε εποχές κρίσης, αλλά τα αποτελέσματα που βλέπει ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι εντός αγωνιστικού χώρου, δεν είναι τα επιθυμητά. Ο Τόρες, έχει μείνει «άσφαιρος» και στα 11 ματς που έχει φορέσει τη μπλε φανέλα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ, σύμφωνα με τα στατιστικά του έμπειρου φορ, μετράει μόλις 22 σουτ στις αντίπαλες εστίες.

Τότε κάθε ένα από τα σουτ του 27χρονου άσου, κοστίζει στον αγγλικό σύλλογο περίπου… 2,2 εκατομμύρια! Τα 693 λεπτά, στα οποία ο Τόρες έχει χάσει το δρόμο για τα δίχτυα, έχουν κάνει τους Άγγλους οπαδούς και κυρίως αυτούς της Λίβερπουλ, να συνθέτουν ακόμη και τραγούδια (!) για τον πρώην επιθετικό της ομάδας τους, ο οποίος, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν δικαιολογεί σε τίποτα τον ντόρο που προκλήθηκε με τη μετακίνησή του στο Λονδίνο.
 
Το england365.gr σας θυμίζει τι έχει κάνει ο Ισπανός άσος ως τώρα στην Τσέλσι.

Premier League, 6 Φεβρουαρίου
Τσέλσι-Λίβερπουλ 0-1 (έξω στο 66')

Premier League, 14 Φεβρουαρίου
Φούλαμ-Τσέλσι 0-0 (έξω στο 71')

Champions League, 22 Φεβρουαρίου
Κοπεγχάγη-Τσέλσι 0-2 (έξω στο 90')

Premier League, 1 Μαρτίου
Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 (90')

Premier League, 7 Μαρτίου
Μπλάκπουλ-Τσέλσι 1-3 (90')

Champions League, 16 Μαρτίου
Τσέλσι-Κοπεγχάγη 0-0 (μέσα στο 68')

Premier League, 20 Μαρτίου
Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι 2-0 (έξω στο 70')

Premier League, 2 Απριλίου
Στόουκ-Τσέλσι 1-1 (μέσα στο 61')

Champions League, 6 Απριλίου
Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 (90')

Permier League, 9 Απριλίου
Τσέλσι-Γουίγκαν 1-0 (μέσα στο 59΄)

Champions League, 12 Απριλίου
Μάντσεστερ Γ.-Τσέλσι 1-2 (45΄)