Μπεναγιούν: «Το ματς της χρονιάς με την Γιουνάιτεντ»

Μόνο η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ σε βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να σώσει την φετινή χρονιά της Τσέλσι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιόσι Μπεναγιούν.



Μπεναγιούν: «Το ματς της χρονιάς με την Γιουνάιτεντ»

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν αποκτήσει ένα προβάδισμα έντεκα βαθμών έναντι της Τσέλσι στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος αφήνοντας ουσιαστικά στους 'μπλε' μοναδικό στόχο το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι πλέον πολύ δύσκολο να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Πιθανότατα θα τερματίσουμε τρίτοι ή τέταρτοι. Η χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί πετυχημένη μόνο αν κατακτήσουμε κάποιο τρόπαιο, και η μόνη διοργάνωση την οποία είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει να αποκλείσουμε τη Μάντσεστερ ανατρέποντας το εις βάρος μας 1-0 του πρώτου αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση η σεζόν θα είναι καταστροφική για μας».

Ο Μπεναγιούν μίλησε και για τους προσωπικούς του στόχους: «Είχα ένα τραυματισμό που με πήγε πίσω σε φυσική κατάσταση. Ωστόσο πλέον είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Δεν μπορώ να αγωνιστώ ακόμα 90 λεπτά ωστόσο αντέχω τουλάχιστον για ένα ημίχρονο. Πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να προκριθεί, και ελπίζω να παίξω στη ρεβάνς έστω και για πέντε λεπτά.