Άρχισαν οι συλλήψεις για την κλοπή

Η αγγλική Αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός υπόπτου για την κλοπή των 900 εισιτηρίων του ημιτελικού του Κυπέλλου, μεταξύ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι. Η ληστεία έγινε την Παρασκευή, σε βαν της εταιρίας Royal Mail, ενώ μόλις το πρωί της Τρίτης η ομοσπονδία επιβεβαίωσε το περιστατικό.



Άρχισαν οι συλλήψεις για την κλοπή

Ο 39χρονος άνδρας φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για τη ληστεία, ενώ οι Αρχές τον αναζητούσαν όλες αυτές τις ημέρες. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Άστον Νιού της πόλης του Μάντσεστερ, όταν οι 2 τσάντες, στις οποίες βρίσκονταν τα εισιτήρια, «έκαναν» φτερά.

Η διοργανώτρια αρχή ακύρωσε τη συγκεκριμένη παρτίδα και βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα και την Αστυνομία για το αν θα εκδοθούν άλλα ή αν θα μείνουν εκτός γηπέδου 900 φίλαθλοι των «πολιτών».

Βέβαια, οι φόβοι της ομοσπονδίας δεν περιορίζονται μόνο στην πλευρά των οπαδών της Σίτι, καθώς εκφράζονται ανησυχίες για την πιθανότητα τα εισιτήρια να καταλήξουν σε οπαδούς της Γιουνάιτεντ, μέσω της μαύρης αγοράς. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εισέλθει στο γήπεδο οποιοσδήποτε έχει στην κατοχή του κλεμμένο εισιτήριο», τόνισε εκπρόσωπος της F.A.

Και οι δύο ομάδες έχουν προμηθευτεί 33.000 εισιτήρια, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε πως έχουν, σχεδόν, εξαντληθεί τα δικά της.