Συνεχίζει να ελπίζει ο Κάραγκερ

Η ήττα (2-1) της Λίβερπουλ από τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς» έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του Κένι Νταλγκλίς για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο, ο Τζέιμι Κάραγκερ δεν σταματά να ελπίζει στην επίτευξη του στόχου.



Συνεχίζει να ελπίζει ο Κάραγκερ

Οι «κόκκινοι» με το αρνητικό αποτέλεσμα στην έδρα των «baggies», βρίσκονται πλέον στο -5 από την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου δίνει τη δική της μάχη η Τότεναμ, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Λίβερπουλ. «Δεν πιστεύω πως το γεγονός ότι χάσαμε και τον ένα βαθμό στο ματς με τη Γουέστ Μπρομ, θα αποβεί καθοριστικό για την τελική μας κατάταξη στο πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε στο κυνήγι της Τότεναμ. Εξάλλου, έχουμε βρεθεί ξανά σε δύσκολη θέση τη φετινή σεζόν, θεωρώντας πως το ευρωπαϊκό όνειρο έχει χαθεί μετά από αρνητικά αποτελέσματα» ήταν τα λόγια του Τζέιμι Κάραγκερ που συμπλήρωσε:

«Μόλις καταφέρουμε να επανέλθουμε στις νίκες, τότε θα πιστέψουμε και πάλι ότι τίποτα δεν έχει χαθεί. Μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ καταφέραμε να νικήσουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ελπίζω να δείξουμε την ίδια αντίδραση στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, που ακολουθεί».