«Ασπίδα» του Μπάρι στον Καπέλο

Ασπίδα προστασίας στον Φάμπιο Καπέλο ύψωσε ο Γκάρεθ Μπάρι. Ο διεθνής μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας ακούσει την αρνητική κριτική που έχει ασκηθεί στον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για τους χειρισμούς του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έσπευσε να τον υπερασπιστεί.



«Ασπίδα» του Μπάρι στον Καπέλο

Ο Ιταλός τεχνικός κατηγορήθηκε τον τελευταίο καιρό, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα του περιβραχιονίου του αρχηγού στα «λιοντάρια» και τη σχέση του με τον Ρίο Φέρντιναντ, που πλέον φαίνεται πως έχει ψυχραθεί. Ο ίδιος, παραδέχτηκε ότι ορισμένες κινήσεις του δεν ήταν σωστές, αλλά ο Γκάρεθ Μπάρι εξέφρασε την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη του στον έμπειρο προπονητή.

«Η επικοινωνία και η σχέση του προπονητή με τους παίκτες του, είναι εξαιρετική. Πάντα ήταν καλή και είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο δεν θα πρέπει να τον κατηγορήσει κανείς. Μπορεί να διαβάσει ορισμένα αρνητικά σχόλια, αλλά φροντίζει να απαντάει εντός αγωνιστικού χώρου. Θεωρώ όμως, ότι ο Καπέλο γνωρίζει τις δυσκολίες του να είσαι ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας» απεφάνθη ο Μπάρι.