Πάρκερ: «Άρπαξα την ευκαιρία»

Για την εμφάνισή του στην αναμέτρηση των προκριματικών του Euro 2012 με την Ουαλία στο «Millennium», μίλησε ο Σκοτ Πάρκερ. Ο έμπειρος μέσος της Γουέστ Χαμ και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, υποστήριξε ότι βρισκόταν εν αναμονή της δική τους ευκαιρίας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και… την άρπαξε από τα μαλλιά.



Πάρκερ: «Άρπαξα την ευκαιρία»
Ο αρχηγός των «σφυριών» που μετράει μόλις πέντε εμφανίσεις με τη φανέλα με το εθνόσημο, τόνισε πως: «Γνώριζα ότι μου είχε δοθεί η ευκαιρία και έπρεπε να την αρπάξω. Για μένα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πάντα έτσι θα είναι», ενώ συμπλήρωσε:

«Θεωρώ ότι διανύω την καλύτερη ποδοσφαιρική μου περίοδο. Στο ματς με την Ουαλία μπήκα στον αγωνιστικό χώρο με περίσσιο θράσος και αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι φάνηκε αυτό. Θέλω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και αν καταφέρω να εντυπωσιάσω τους σωστούς ανθρώπους, τότε θα αυξήσω τις συμμετοχές μου στην εθνική ομάδα. Εξάλλου, αυτό που έχω μάθει στη ζωή μου, είναι πως όταν σου εμφανίζεται μια μεγάλη ευκαιρία, τότε πρέπει να την αρπάζεις και με τα δύο χέρια».