«Καλύτερα χωρίς τον Τόρες»!

Μια φιλία, φαίνεται πως μόλις έλαβε τέλος! Ο Στίβεν Τζέραρντ, λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του Φερνάντο Τόρες από τη Λίβερπουλ, υποστήριξε ότι η ζωή στο «Άνφιλντ» είναι πολύ καλύτερη χωρίς τον Ισπανό φορ, με την έλευση των Κάρολ και Σουάρες!



«Καλύτερα χωρίς τον Τόρες»!

Ο πρώην επιθετικός των «κόκκινων» και νυν της Τσέλσι, δεν έχει καταφέρει ακόμη να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των ιθυνόντων των «μπλε» του Λονδίνου και να κάνει… απόσβεση των 50 εκατ. λιρών που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του, αφού δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί με τη νέα του φανέλα. Αντίθετα, οι Κάρολ και Σουάρεζ, έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο Μέρσεϊσαϊντ και η αγωνιστική τους προσφορά, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του Τόρες στους Πρωταθλητές Αγγλίας.

Εκεί στηρίζεται και ο Στίβεν Τζέραρντ, που τόνισε ότι η Λίβερπουλ εμφανίζεται πολύ καλύτερη εντός αγωνιστικού χώρου, όταν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα παίρνουν χρόνο συμμετοχής. «Ο Σουάρες μπορεί να έχει αγωνιστεί σε λίγα παιχνίδια μέχρι στιγμής, αλλά όλοι γνωρίζουν την ποιότητά του και ο ίδιος την αναδεικνύει σε κάθε αναμέτρηση. Η Λίβερπουλ είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση με τους δύο νέους επιθετικούς. Αν μου λέγατε να διαλέξω ανάμεσα στον φορμαρισμένο Τόρες ή τους Κάρολ και Σουάρες, θα επέλεγα και πάλι τους νέους μου συμπαίκτες» απεφάνθη ο αρχηγός των «κόκκινων»!