Το απόλυτο χάος στην Πλίμουθ

Σε απελπιστική κατάσταση είναι η Πλίμουθ, τόσο λόγω των οικονομικών της προβλημάτων, όσο και για την τελευταία θέση που κατέχει στη League One. Ωστόσο, ο προπονητής της δεν σκοπεύει να παραιτηθεί και δηλώνει ότι θα παλέψει έως το τέλος για την παραμονή της ομάδας.



Το απόλυτο χάος στην Πλίμουθ

Οι οικονομικές δυσχέρειες της Πλίμουθ οδήγησαν τη διοίκηση να σκέφτεται το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, με πρώτη επιλογή το δανεισμό του Ρόρι Φάλον στη Μπόλτον. «Χρειαζόμαστε έστω και τα λίγα χρήματα που θα πάρουμε για το δανεισμό του», τόνισε ο Πίτερ Ρίτσντεϊλ, οικονομικός σύμβουλος της Πλίμουθ, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ομάδας.

Πολλοί παίκτες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, αφού έχουν να πληρωθούν περισσότερο από 3 μήνες και όπως αναφέρει η «Daily Mail» δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

«Θα παλέψουμε ως το τέλος. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε το ήθος μας και όσο περνάει από το χέρι μου, εγγυώμαι ότι θα το κάνουμε. Δεν μπορώ να επηρεάσω την οικονομική μας κατάσταση, παρά μόνο τους παίκτες και το πώς αποδίδουν στο γήπεδο», δηλώνει ο Πίτερ Ριντ, ο οποίος απολαμβάνει την στήριξη όλων των φιλάθλων.

Η Πλίμουθ έχει να καλύψει χρέος 13εκ. λιρών, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της ειδικής εκκαθάρισης και το ενδεχόμενο αφαίρεσης 10 βαθμών είναι πιο πιθανό από ποτέ.