Επιστρέφει ο Χοντλ

Έτοιμος να επιστρέψει, μόνιμα, στα πάτρια εδάφη είναι ο Γκλεν Χοντλ, ο οποίος σκοπεύει να κλείσει τις ακαδημίες που διατηρεί στην Ισπανία. Οι οικονομικές διαφορές του με τη Χερέθ είναι η αιτία, καθώς η ισπανική ομάδα χρωστά χρήματα στον Άγγλο παλαίμαχο άσο.



Επιστρέφει ο Χοντλ

Ο Γκλεν Χοντλ έχει δημιουργήσει ακαδημίες ποδοσφαίρου στην πόλη Χερέθ της νοτιοδυτικής Ισπανίας, από το 2008. Την περασμένη σεζόν, ο Χοντλ συμφώνησε με την τοπική ομάδα να αναλάβει τη διαχείριση της για τα επόμενα 5 χρόνια, σώζοντας την από τη χρεοκοπία, ενώ και οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του βρήκαν ποδοσφαιρική στέγη στην ομάδα που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία των εγχώριων πρωταθλημάτων.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, η συμφωνία των δύο πλευρών είναι στον «αέρα», αφού η ομώνυμη ομάδα αρνείται να επιστρέψει τις 150 χιλ. ευρώ που είχε βάλει στα ταμεία της ο πρώην παίκτης Τότεναμ. Ήδη οι ποδοσφαιριστές της Glenn Hoddle Academy βρίσκονται σε προπονητικό κέντρο του Μπίσαμ, το οποίο σκοπεύει να μετατρέψει σε ακαδημία ο Χοντλ.