Αποχωρεί από τη Σέλτικ ο Στόουκς

Την αποχώρηση του Άντονι Στόουκς από τη Σέλτικ προανήγγειλε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή. Ο 22χρονος Ιρλανδός έμεινε στον πάγκο στον τελικό του Λιγκ Καπ και η πόρτα της εξόδου από τους «καθολικούς» δείχνει πιο κοντά από ποτέ.



Αποχωρεί από τη Σέλτικ ο Στόουκς

Τα 17 γκολ που έχει σημειώσει σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «καθολικών» δεν φαίνεται να συγκίνησαν την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Στόουκς να βλέπει την ήττα της Σέλτικ από τη Ρέιντζερς από τον πάγκο.

«Είναι τρέλα το ότι ο Άντονι δεν αγωνίζεται, ειδικά από την στιγμή που είναι ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας. Ο Νιλ Λένον πρέπει να το καταλάβει και ο γιος μου δεν πρόκειται να μείνει στη Σέλτικ αν δεν αγωνίζεται κόντρα στη Ρέιντζερς ή στα υπόλοιπα μεγάλα παιχνίδια» τόνισε ο πατέρας του Στόουκς, ο οποίος εκτελεί και χρέη ατζέντη.

«Η συμβουλή μου προς τον γιο μου είναι να φύγει από την ομάδα και να ζητήσει μεταγραφή άμεσα. Πιστεύω ότι θα το κάνει γιατί από όσο μου είπε θέλει και ο ίδιος να αλλάξει παραστάσεις. Ποιο είναι το νόημα να παίζεις στη Σέλτικ αν χάνεις τέτοια παιχνίδια; Ήταν πολύ εκνευρισμένος καθ’ όλη τη διάρκεια που κάθισε στον πάγκο», συμπλήρωσε στη «Scottish Sun», ο πατέρας του ποδοσφαιριστή.