«Υπόκλιση» Βενγκέρ σε Φαν ντερ Σαρ

Συμπαίκτες, αντιπάλους, προπονητές και φιλάθλους έχει «κερδίσει» ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ και η αναγνώριση της προσφοράς του, γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όσο η ποδοσφαιρική του καριέρα φτάνει στο τέλος της, το προσεχές καλοκαίρι. Έτσι και ο Αρσέν Βενγκέρ, έπλεξε το εγκώμιο του Ολλανδού πορτιέρο, μιλώντας για το αναντικατάστατο κενό που θα αφήσει κάτω από τα δοκάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



«Υπόκλιση» Βενγκέρ σε Φαν ντερ Σαρ

Ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ, έπειτα από την εμφάνιση του Φαν ντερ Σαρ στο ματς Κυπέλλου κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους», στο «Ολντ Τράφορντ», έγινε μάρτυρας ακόμη μιας σπουδαίας εμφάνισης από τον πορτιέρο των γηπεδούχων. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το θέμα της απόσυρσής του από την ενεργό δράση, υποστηρίζοντας πως όποιος κι αν είναι ο διάδοχος του 40χρονου γκολκίπερ στην εστία της Γιουνάιτεντ, η διαφορά ταλέντου, εμπειρίας και ασφάλειας, θα είναι ιδιαίτερα εμφανής.

«Ο Φαν ντερ Σαρ στο μεταξύ μας παιχνίδι έκανε εκπληκτική εμφάνιση. Ήταν είναι και θα είναι ένας εκ των κορυφαίο τερματοφυλάκων στον κόσμο. Παρά τα 40 του χρόνια, ο Φαν ντερ Σαρ αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο σύλλογος, όποιον κι αν αποκτήσει για να αντικαταστήσει τον Ολλανδό θα διακρίνει τις διαφορές. Όχι μόνο για την εμπειρία του Φαν ντερ Σαρ, όσο και για το ξεχωριστό ταλέντο του».