Επιστρέφει στην εθνική ο Εβρά!

Τη φανέλα με το εθνόσημο θα φορέσει για πρώτη φορά, μετά το περασμένο καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, ο Πατρίς Εβρά! Ο Γάλλος άσος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του Λοράν Μπλαν, που μέχρι πρότινος, τον είχε θέσει εκτός πλάνων!



Επιστρέφει στην εθνική ο Εβρά!

Ο έμπειρος μπακ, εξέτισε την ποινή των πέντε αγωνιστικών που του επιβλήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας, λόγω της κατηγορίας που τον ήθελε να είναι ο… πρωτεργάτης της «επανάστασης» κατά του Ραϊμόντ Ντομενέκ στο τελευταίο Μουντιάλ. Παρόλα αυτά, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ», φαινόταν ότι θα τιμωρούσε αυστηρά όσους συμμετείχαν σε αυτή την… «εξέγερση», αποφασίζοντας να μην τους ξανακαλέσει στην εθνική ομάδα.

Ο Εβρά, βρέθηκε στην πιο δεινή θέση, λόγω του περιβραχιονίου του αρχηγού που φορούσε κάθε φορά που αγωνιζόταν με τα χρώματα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του. Πλέον όμως, ο Μπλαν φαίνεται πως θα τον καλέσει για τις αναμετρήσεις με τις Λουξεμβούργο και Κροατία στα τέλη του μήνα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2012.