Αισιοδοξία για πρόκριση από Ντε Γιονγκ

Αισιόδοξος ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα προκριθεί στους προημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ, παρά την ήττα με 2-0 από τη Ντιναμό Κιέβου, την Πέμπτη, παραμένει ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ.



Αισιοδοξία για πρόκριση από Ντε Γιονγκ

Η Σίτι θα πρέπει να υπερκεράσει ένα υψηλό εμπόδιο, μετά το πρώτο ματς της φάσης των «16», αλλά ο Ντε Γιονγκ πιστεύει ότι η ήττα ήταν ένα καλό μάθημα για τους «πολίτες», οι οποίοι απείλησαν ουσιαστικά μόνο μία φορά την εστία των Ουκρανών, όταν ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε σου του Γιαγιά Τουρέ, με το σκορ να βρίσκεται στο 1-0.

Ο Ολλανδός μέσος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Διαθέτουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να «δέσουμε» σαν ομάδα».

Ωστόσο εξέφρασε την πίστη του ότι η Σίτι έχει τα φόντα να προκριθεί στους «8»:

«Θα πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία. Το πρώτο ματς έγινε στην έδρα τους, με τον 12 παίκτη στο πλευρό τους, ενώ τώρα θα παίξουμε μπροστά στους δικούς μας οπαδούς, που θα μας βοηθήσουν να τα καταφέρουμε στο δεύτερο ματς», είπε ο πρώην μέσος του Αμβούργου, ο οποίος επέστρεψε στους αγώνες μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, ενώ συμπλήρωσε «η Ντιναμό έχει καλή ομάδα και έπαιζε με αντεπιθέσεις. Είχαν καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, ενώ εμείς κάναμε το παιχνίδι μας. Ωστόσο πήραμε το μάθημά μας και πλέον ξέρουμε πώς να τους αντιμετωπίσουμε».