Θα συνεχίσει να εκτελεί τα πέναλτι

Αποφασισμένος να μην παραιτηθεί του… καθήκοντος να εκτελεί πέναλτι, παρά την πρόσφατη αστοχία στο ματς με την Μπόλτον, φάνηκε ο επιθετικός της Άστον Βίλα, Άσλεϊ Γιανγκ.



Θα συνεχίσει να εκτελεί τα πέναλτι

Ο 25χρονος αστόχησε σε πέναλτι και ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της Μπόλτον, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ζεράρ Ουγιέ να ηττηθεί τελικώς, με 3-2.

Η ήττα αυτή σημαίνει ότι οι «χωριάτες» εξακολουθούν να βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, στην προσπάθεια που καταβάλουν να μην μπλέξουν σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Γιανγκ φαίνεται αποφασισμένος να αφήσει πίσω του την άστοχη εκτέλεση κόντρα στην Μπόλτον και να είναι εκείνος που θα αναλάβει ξανά την ευθύνη, την επόμενη φορά από την άσπρη βούλα.

«Έχω δυνατό χαρακτήρα. Δεν κολλάω στο χαμένο πέναλτι», είπε ο 25χρονος και τόνισε στη συνέχεια «Έχω πετύχει πολλά γκολ από το σημείο του πέναλτι, όπως επίσης έχω αστοχήσει σε άλλα, όπως κάθε φορά τα αφήνω πίσω μου και συνεχίζω. Δεν θα με αποτρέψει μία κακή στιγμή να σταματήσω να χτυπάει πέναλτι».