Όσκαρ Ατυχίας (video)

Ο περίεργος «τραυματισμός» του Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος αποχώρησε από τον αγώνα της Σίτι με την Ντιναμό λόγω …αλλεργίας, φέρνει στο προσκήνιο περίεργους τραυματισμούς παικτών στο Νησί. Το england365.gr σας παρουσιάζει το Top 10 από αυτούς.



Όσκαρ Ατυχίας (video)

Πάρτε σκόρδα, τηλεφωνήστε σε θείες και γιαγιάδες που ξεματιάζουν, φορέστε ματάκι και οποιοδήποτε άλλο φυλαχτό γιατί με αυτά που θα διαβάσετε, σίγουρα θα αρχίσετε να αμφιβάλετε για τη σωματική σας ακεραιότητα.


10. Ρόι Κάρολ

«Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» ο Ρόι Κάρολ. Ο τερματοφύλακας της Γουέστ Χαμ είπε να δείξει καλό πρόσωπο και να μαζέψει τις μπάλες από την προπόνηση, βοηθώντας έτσι τους φροντιστές της ομάδας. Ε, τι το ήθελε; Το πόδι του πιάνεται στα δίχτυα και τραυματίζεται.

9. Ντέιβιντ Τζέιμς

Το ψάρεμα είναι από τα αγαπημένα χόμπι πολλών αντρών. Σε ηρεμεί, σε χαλαρώνει και είναι ευκαιρία να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα. Καλά όλα αυτά, αλλά όταν ψαρεύετε και …πιάσετε λαβράκι, μην ενθουσιαστείτε γιατί ο διεθνής τερματοφύλακας έβγαλε τον ώμο του όταν έβγαζε στην επιφάνεια ένα μεγάλο κυπρίνο.

8. Ντέιβιντ Τζέιμς (Νο. 2)

Πόσοι από σας δεν έχετε ψάξει στα τυφλά το τηλεκοντρόλ; Πόσοι από σας ενώ το πιάσατε με την άκρη των δακτύλων σας δεν προσπαθήσατε να το φέρετε κοντά σας, χωρίς να κινηθείτε; Προσοχή, όμως! Ο Ντέιβιντ Τζέιμς το έκανε, αλλά μάλλον σε υπερβολικό βαθμό. Τράβηγμα σε έναν εκ των μυών της πλάτης έδειξαν οι εξετάσεις.

7. Ρίο Φέρντιναντ

Αν είστε από αυτούς που τους αρέσει η τηλεόραση και ο καναπές, ειδικά όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται, καλύτερα να ρίξετε μια ματιά στο τι έπαθε ο Ρίο Φέρντιναντ. Ο διεθνής αμυντικός, όταν ακόμη φορούσε τη φανέλα της Λιντς, είπε να …χαζέψει λιγάκι στην τηλεόραση, αλλά μάλλον το έκανε πολύ. Έχοντας τα πόδια του μπροστά στο τραπεζάκι του καθιστικού, ο Φέρντιναντ αποκομίζει τενοντίτιδα, λόγω των πολλών ωρών που είχε το πόδι του στην ίδια θέση ακίνητο.

6. Μίκαελ Στένσγκααρντ

Το να είσαι νοικοκύρης δεν είναι κακό. Τα προβλήματα ξεκινούν, όταν είσαι ένας άγαρμπος νοικοκύρης. Ο Δανός τερματοφύλακας αναγκάζεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο καθώς παθαίνει εξάρθρωση ώμου στην προσπάθειά του να …διπλώσει τη σιδερώστρα του.

5. Ντέιβ Μπίσαντ

Αν νομίζετε ότι ο Σαντιάγκο Κανιθάρες είναι ο μόνος που κάνει …τσαλιμάκια με μπουκαλάκια και διάφορα άλλα αντικείμενα, τότε μάλλον δεν ξέρετε τι έκανε ο Ντέιβ Μπίσαντ. Το 1993, είπε να φτιάξει μια σαλάτα αλλά του πέφτει το μπουκάλι με τη σος και του προκαλεί τενοντίτιδα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του.

4. Σον Φλιν

Αν είστε «χαζομπαμπάδες», αν θέλετε να παίξετε με τους κανακάρηδές σας, τότε απλά προσέχετε. Γιατί μπορεί να βρεθείτε με σπασμένη μύτη, πρησμένα χείλια και με μώλωπες σε χέρια και δάχτυλα μόνο και μόνο επειδή γλιστρήσατε στα …αυτοκινητάκια του γιου σας που είναι στο πάτωμα.

3. ¶λαν Ράιτ

Αν σκέφτεστε να πάρετε κάποιο γρήγορο και σπορ αυτοκίνητο, τότε, προς Θεού, μην αγοράσετε Φεράρι. Ξέρετε τι είναι να θες να πατήσεις τέρμα το γκάζι και να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει; Αυτό έπαθε ο αμυντικός της ¶στον Βίλα, ο οποίος προκάλεσε προβλήματα στους συνδέσμους στο γόνατό του, ενώ προσπαθούσε να πατήσει το γκάζι. Η επόμενη αγορά που έκανε, πάντως, ήταν ένα Ρόβερ 416.

2. Ρίτσαρντ Ράιτ

Εντάξει Ρίτσαρντ, παραδέξου το. Κάνεις πλάκα. Δεν μπορεί να έχεις τραυματιστεί, ενώ ετοιμάζεις τις βαλίτσες! Δεν γίνεται να έχεις πέσει από το πατάρι κατεβάζοντας τα ρούχα σου! Επίσης, δεν μπορείς να έχεις τραυματιστεί στην προθέρμανση της ομάδας σου, έχοντας στραβοπατήσει  επειδή πας να κρεμαστείς από το δοκάρι!

1. ¶λεξ Στέπνεϊ

Κυρίες και κύριοι ετοιμαστείτε! Αν υπήρχε Όσκαρ για τον πιο περίεργο τραυματισμό, τότε έχουμε το νικητή. Ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ το 1975, νιώθει το σαγόνι του να …βγαίνει εκτός θέσης από τις πολλές φωνές στους αμυντικούς της ομάδας του. Εσείς μαμάδες που φωνάζετε τα παιδιά σας, προσέχετε…

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο για τα Σαγόνια του ...Στέπνεϊ