Ντιναμό Κιέβου – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Η Σίτι ταξιδεύει στο «Βαλερί Λομπανόφσκι», με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις να μην είναι το δυνατό της σημείο, αφού δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε κανένα από τα τελευταία της 6 παιχνίδια.



Ντιναμό Κιέβου – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Με τις θερμοκρασίες στην ουκρανική πρωτεύουσα να είναι υπό του μηδενός, οι «πολίτες» αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο, καθώς η ψυχολογία της Ντιναμό είναι στα ύψη μετά την πρόκρισή της επί της Μπεσίκτας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιούρι Σέμιν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, εκτός του κεντρικού αμυντικού Τάρας Μίχαλικ, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο. Μιλιέφσκι και Γιαρμολένκο θα αποτελούν την αιχμή του δόρατος, ενώ ο γερόλυκος Αντρέι Σεβτσένκο αναμένεται, επίσης, να είναι στην αρχική ενδεκάδα.

Από την πλευρά του, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει μόνο ένα νέο τραυματιά, τον Τζέιμς Μίλνερ, αφού ο Άνταμ Τζόνσον απουσιάζει εδώ και καιρό. Αντίθετα, στη διάθεσή του τέθηκαν οι Ντε Γιονγκ και Ράιτ Φίλιπς, ενώ εκτός ομάδας παραμένει ο Τουρέ, λόγω των κατηγοριών για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ντιναμό Κιέβου: Σοφκόφσκι – Σίλβα, Γιουσούφ, Αλμέιδα, Ποπόφ – Ερεμένκο, Βουκόγιεβιτς, Γκούσεφ, Σεβτσένκο – Γιαρμολένκο, Μιλιέφσκι

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ – Ρίτσαρντς, Κομπανί, Λέσκοτ, Μπόατενγκ – Σίλβα, Ντε Γιονκ, Μπάρι, Κολάροφ – Τέβες - Τζέκο