Δεν επιρρίπτει ευθύνες ο Φελαϊνί

Απαλλάσσει την Έβερτον από κάθε κατηγορία σχετικά με τον τραυματισμό στον αστράγαλο, που τον έθεσε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, ο μέσος, Μαρουάν Φελαϊνί.



Δεν επιρρίπτει ευθύνες ο Φελαϊνί

Ο πατέρας του 23χρονου άσου είχε ισχυριστεί πως ο Φελαϊνί δεν έπρεπε να αγωνιστεί κόντρα στη Σάντερλαντ το περασμένο Σάββατο, όπου τελικώς, επιδεινώθηκε ο τραυματισμός που είχε αποκομίσει την περασμένη εβδομάδα. Από την άλλη ο προπονητής των «ζαχαρωτών», Ντέιβιντ Μόγιες χαρακτήρισε τα σχόλια του Αμπντελατίφ Φελαϊνί στο βέλγικο Τύπο, «σκουπίδια»,  και τώρα ο ίδιος ο παίκτης προέβη σε άρνηση να σχολιάσει.

Συγκεκριμένα ο Βέλγος διεθνής επεσήμανε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι ενήμερος των σχολίων που έλαβαν χώρα στα μίντια και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ήμουν εντάξει, για να αγωνιστώ με τη Σάντερλαντ», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Προπονήθηκα σωστά την προηγουμένη και δεν θα έπαιζα σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα αν δεν είμαι καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης και απόλυτα έτοιμος. Φυσικά και είμαι απογοητευμένος που τελείωσε σύντομα η σεζόν για μένα, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Το φταίξιμο δεν είναι κανενός».