Ανανεώνει ο Ντελφ

Έτοιμη είναι η Άστον Βίλα να προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Φαμπιάν Ντελφ. Ο αριστερός οπισθοφύλακας αναμένεται να υπογράψει την επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου, που θα τον κρατά στο «Βίλα Παρκ» έως το 2015.



Ανανεώνει ο Ντελφ

Μπορεί στο πρωτάθλημα να έχει αγωνιστεί μόλις 3 φορές, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Ζεράρ Ουγιέ να ξεκινήσει τον Φαμπιάν Ντελφ στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και με αυτόν τον τρόπο αρχίζει να δείξει την εμπιστοσύνη του στον ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς αμυντικό.

Ο διεθνής με την U21 εθνική ομάδα της Αγγλίας ενσωματώθηκε στην ομάδα του Μπέρμιγχαμ το καλοκαίρι του 2009, όταν η Βίλα ξόδεψε κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ για να δελεάσει τη Λιντς να τον παραχωρήσει. Η πρώτη χρονιά του Ντελφ είναι κάτι παραπάνω από ιδανική, αλλά ένας τραυματισμός στα τελειώματά της τον αφήνει εκτός αγωνιστικών χώρων για πάνω από 7 μήνες. Ο διεθνής αμυντικός επέστρεψε το Δεκέμβριο και πλέον είναι στη διάθεση του Ζεράρ Ουγιέ, καθώς έχει ανακτήσει πλήρως την αγωνιστική του φόρμα.