Ξανά στην Αμερική η Γιουνάιτεντ

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα βρεθεί για άλλη μια φορά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να δώσει φιλικά παιχνίδια.



Ξανά στην Αμερική η Γιουνάιτεντ

Από την πρώτη μέρα της άνοιξης ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα αγώνων που θα δώσουν οι «κόκκινοι διάβολοι» στις Η.Π.Α. το καλοκαίρι. Πρώτος σταθμός το Σιάτλ και σέντρα κόντρα στους Σιάτλ Σάουντερς στις 20 Ιουλίου, ενώ η Γιουνάιτεντ θα χρησιμοποιεί για προπονήσεις τις εγκαταστάσεις εταιρίας αθλητικών ειδών, και χορηγού της, που βρίσκονται στο Όρεγκον.

Στη συνέχεια, στις 23 Ιουλίου η Μάντσεστερ ταξιδεύει στο Σικάγο για να αντιμετωπίσει τους Σικάγο Φάιρ και το συγκεκριμένο παιχνίδι ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στο θρυλικό γήπεδο του μπέιζμπολ, στο «Ρίγκλεϊ Φιλντ».

Η συνέχεια περιλαμβάνει συμμετοχή της Γιουνάιτεντ για δεύτερη συνεχόμενη χρονια στο MLS All Star Game, στις 27 Ιουλίου στην «Ρεντ Μπουλ Αρίνα» του Νιου Τζέρσει.

Και το καλύτερο για το τέλος: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα στις 30 Ιουλίου στην πρωτεύουσα των Η.Π.Α. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τη δημοσίευση του προγράμματος σε αμερικάνικα μέσα, τα τηλέφωνα και τα ηλεκτρονικά μηνύματα στους διοργανωτές των αγώνων «πήραν φωτιά» για ένα …μαγικό εισιτήριο, αν και οι επίσημες ανακοινώσεις για τους αγώνες αναμένονται στα τέλη Μαρτίου.