«Βράζει» ο Χιουζ με Μαντσίνι!

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια που έχει προκαλέσει στον Μαρκ Χιούζ, η συμπεριφορά του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο τεχνικός της Φούλαμ έδωσε το χέρι του στον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι μετά το ισόπαλο (1-1) παιχνίδι στο «City of Manchester», ωστόσο, ο διάδοχός του στον πάγκο των «πολιτών», έδειξε να μην σέβεται την κίνηση αυτή.



«Βράζει» ο Χιουζ με Μαντσίνι!

Ο Χιούζ, αν και τις προηγούμενες μέρες εξαπέλυσε τα… πυρά του κατά των αποφάσεων της διοίκησης της Μάντσεστερ Σίτι, που πριν από περίπου ένα έτος, αποφάσισε να τον απολύσει και να προσλάβει τον Μαντσίνι, έδειξε να έχει αφήσει στο παρελθόν τις διαφορές του με τον νυν τεχνικό των «πολιτών». Αυτό όμως, δεν ίσχυε και για τον Ιταλό προπονητή, που δεν ήθελε να δώσει το χέρι του στον προκάτοχό του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου του Μάντσεστερ και φάνηκε να το… κάνει με βαριά καρδιά, κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Μαρκ Χιούζ.

«Μάλλον εγώ φταίω και τώρα. Μάλλον είμαι λίγο παλιομοδίτης και πιστεύω πως όταν ο άλλος σου δίνει το χέρι, πρέπει να το δίνεις κι εσύ, ό,τι κι αν έχει συμβεί. Κάποιες φορές είναι δύσκολο. Όταν είχαμε χάσει με 4-1 έπρεπε να δώσω το χέρι μου στον Μαντσίνι. Παρότι ήμουν απογοητευμένος αναγνώρισα πως η ομάδα του ήταν καλύτερη. Ίσως αυτή τη φορά ο Μαντσίνι να μην αναγνώρισε την προσπάθεια της ομάδας μου με τον τρόπο που μου έδωσε το χέρι» ήταν τα λόγια του τεχνικού της Φούλαμ.