Χάνουν τις ελπίδες τους στην Πλίμουθ

Κάτι παραπάνω από πιθανό είναι το ενδεχόμενο για την Πλίμουθ, να εισέλθει σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης προτού βρεθεί ο άνθρωπος που θα αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου, σύμφωνα με τον οικονομικό σύμβουλο της ομάδας, Πίτερ Ρίσντεϊλ.



Χάνουν τις ελπίδες τους στην Πλίμουθ

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με ενδιαφερόμενες πλευρές που θέλουν να πάρουν τις τύχες της Πλίμουθ στα χέρια τους, ενώ μάλιστα, τρείς επιχειρηματικές ομάδες εμφανίζονται ιδιαίτερα «ζεστές» για να έρθουν σε συμφωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου. «Πάντα ελπίζαμε να μην αναγκαστούμε να εισέλθουμε στο καθεστώς διαχείρισης, αλλά πλέον, οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί το χειρότερο σενάριο προτού βρεθεί νέος αγοραστής, είναι πάρα πολλές. Αυτό που εύχομαι, είναι να λυθεί το θέμα όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να μην καθυστερήσει, από τη στιγμή που μάλιστα, γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον ορισμένων επιχειρηματιών. Θα πρέπει να φροντίσουμε ώστε ο σύλλογος να έχει ένα υγιές μέλλον στο οικονομικό σκέλος και ίσως τελικά, αυτή η περίοδος, στην οποία θα τελέσει η Πλίμουθ υπό καθεστώς διαχείρισης, να αποβεί ευεργετική» ήταν τα λόγια του Πίτερ Ρίσντεϊλ.

Υπενθυμίζεται, πως έχουν ήδη αφαιρεθεί δέκα βαθμοί από τη μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή της Πλίμουθ στο πρωτάθλημα, λόγω της αναμενόμενης εισόδου σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης.