Πάρντιου: «Μεταγραφές σίγουρα το καλοκαίρι»

Σε αποκάλυψη πως η Νιούκαστλ θα ξοδέψει χρήματα για μεταγραφές το καλοκαίρι προέβη ο προπονητής Άλαν Πάρντιου, που έπλεξε το εγκώμιο του ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάικ Άσλι.



Πάρντιου: «Μεταγραφές σίγουρα το καλοκαίρι»

Οι «καρακάξες» έλαβαν 35 εκ. λίρες την τελευταία μέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου από τη Λίβερπουλ, για την πώληση του επιθετικού Άντι Κάρολ, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για να φέρουν αντικαταστάτη του Άγγλου.

Ο βετεράνος Σέφκι Κουκί υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι παρέχοντας προσωρινή λύση στο πρόβλημα που άφησε η φυγή του Κάρολ, αλλά πολλοί οπαδοί απογοητεύτηκαν που ο σύλλογος δεν είχε έτοιμο πλάνο μετά την πώληση του 22χρονου.

Ο Πάρντιου δήλωσε στο «Sky Sports News» ότι ο ιδιοκτήτης, Μάικ Άσλι, ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Τάινσαϊντ από το 2007 που ανέλαβε, υπήρξε πρόθυμος να επενδύσει κεφάλια για την ομάδα και ακόμη, έκανε ότι μπορούσε για να λάβει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τις μεταγραφές:

«Θεωρώ πως ο Μάικ ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το οικονομικό μοντέλο που σκοπεύει να εφαρμόσει εδώ. Επιθυμία του είναι να έχει βιώσιμη την εταιρεία. Θα χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα που θα τοποθετηθούν, για να φτιάξουμε μία καλή ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Μάικ λειτουργεί σαν οπαδός που θέλει το καλύτερο για το μέλλον της ομάδας του», είπε αρχικά ο Πάρντιου και στη συνέχεια τόνισε:

«Το καλοκαίρι θα προχωρήσουμε σίγουρα σε μεταγραφές. Επίσης θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τους παίκτες που έχουμε, αν και δεν είναι εύκολο να παραμείνουν αν οι ίδιοι δεν το επιθυμούν. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για τον Τιοτέ, ώστε να εξασφαλίσουμε το μέλλον του, εδώ. Για την ώρα παίζει εξαιρετικά και ελπίζω να συνεχίσει να παίζει έτσι».