Ξανά στις προπονήσεις ο Μπέκαμ

Όχι ότι σταμάτησε ποτέ να προπονείται, καθώς τις τελευταίες έξι εβδομάδες το έκανε στην Τότεναμ, όμως από την Πέμπτη ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ξεκίνησε επίσημα προπονήσεις με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι ενόψει της νέας σεζόν στο MLS.



Ξανά στις προπονήσεις ο Μπέκαμ

Ο Άγγλος σούπερσταρ δεν μπόρεσε τελικά να αγωνιστεί επίσημα με τα «σπιρούνια» όμως συμμετείχε κανονικά καθημερινά στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση:

«Στόχος μου είναι να είμαι 100% έτοιμος για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο σύλλογο. Δεν αποτελούσε προτεραιότητά μου να αγωνιστώ σε κάποια αγγλική ομάδα , ωστόσο έπρεπε να μην μείνω στάσιμος. Αν είχα την ευκαιρία να παίξω θα το είχα κάνει. Απλά προτίμησα να προπονούμε από το να κάθομαι τρεις μήνες και να μην κάνω τίποτα. Σε αυτή την καμπή της καριέρας μου και ειδικά μετά τον τραυματισμό που είχα, θεωρώ πως, ήταν προτιμότερο να γυμνάζομαι συνεχώς, αντί να βρίσκομαι στις παραλίες από εδώ και από εκεί», τόνισε αρχικά ο 35χρονος αστέρας και συνέχισε:

«Ήταν σημαντική η παρουσία μου στις προπονήσεις της Τότεναμ, καθώς το επίπεδο και ο ανταγωνισμός στην πατρίδα μου είναι πολύ υψηλό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να με βοηθήσει περισσότερο στο να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα, τα οποία ήθελα».