Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Manchester United

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε αργήσει πολύ! Ευτυχώς που υπάρχουν τα αδέρφια από τη Θεσσαλονίκη να μας δείξουν το δρόμο...



Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Manchester United

Ήρθε όμως και η δική μας ώρα! Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011, οι οπαδοί της μεγαλύτερης ομάδας του πλανήτη που ζούμε στην Αθήνα, θα κάνουμε την πρώτη σοβαρή και οργανωμένη μας προσπάθεια να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Και είμαστε πολλοί. Πάρα πολλοί! Απλά όλα αυτά τα χρόνια μας έλειπε η οργάνωση. Kάτω από την σκέπη λοιπόν του τελευταίου αναγνωρισμένου club της Manchester United στην Ευρώπη που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, θα προσπαθήσουμε να οργανωθούμε και να λειτουργήσουμε με τον τίτλο: Manchester United Hellenic Supporters Club Athens Branch (Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Manchester United Παράρτημα Αθηνών).

Στις 23 Φεβρουαρίου, στην James Joyce Irish Pub που βρίσκεται στην οδό Άστιγγος 12 στο Μοναστηράκι (τηλ. 210 32 35 055) θα κόψουμε την πίτα μας και θα ανταλλάξουμε απόψεις για την δημιουργία του δικού μας club, παρακολουθώντας παράλληλα τον αγώνα της ομάδας μας κόντρα στην Olympique Marseille για το Champions League.
 
 
Μαζί μας θα βρίσκονται και τα μέλη του Δ.Σ. του club της Θεσσαλονίκης, που θα μας αναλύσουν τον τρόπο λειτουργίας των official club της ομάδας μας, θα μας εξηγήσουν πώς οργανώνουν τις εκδρομές τους για να δουν αγώνες από κοντά -είτε στο Old Trafford είτε στους εκτός έδρας αγώνες της σε Αγγλία και Ευρώπη- και θα μας αναλύσουν τη διαδικασία για χορήγηση εισιτηρίων στους αγώνες. Θα φέρουν μαζί τους τις ρέπλικες των κυπέλλων Premier League και Champions League, επετειακές φανέλες και αρχειακό υλικό καθώς και δύο ρετρό φανέλες της United που θα κερδίσουν οι δύο τυχεροί, οι οποίοι θα προκύψουν από την κοπή της πίτας. Επίσης θα μοιρασθούν αναμνηστικά δώρα στα επίσημα εγγεγραμμένα μέλη της λέσχης.
 
Όποιος φίλος αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την αγάπη του για τους «Κόκκινους Διάβολους» και να γίνει μέρος της δικής μας μεγάλης παρέας, δεν έχει παρά να δώσει το παρών στην πρώτη μας εκδήλωση. Το πιο μαγικό ταξίδι επιτέλους ξεκινά! Σας περιμένουμε όλους!

Θα χαρούμε πολύ αν μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

                 ManchesterUnited Hellenic Supporters Club Athens Branch
              (Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Manchester United Παράρτημα Αθηνών)