«Ξεμούδιασε» η Σίτι

Μόνο κινδύνους δεν έκρυβε η αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στη Νοτς Κάουντι για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία με δύο γκολ του Πατρίκ Βιεϊρά και από ένα των Τέβεζ, Τζέκο και Ρίτσαρντς, πήρε εύκολη νίκη με σκορ 5-0 στη ρεβάνς της φάσης του τέταρτου γύρου, «ξεμούδιασε» ενόψει της συνέχειας και πήρε το «εισιτήριο» για τους «16» του θεσμού.



«Ξεμούδιασε» η Σίτι

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχε ο Πατρίκ Βιεϊρά, που άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και αυτά της ομάδας του, στο 58ο, για να βάλει ουσιαστικά τέλος στη… σεμνή τελετή που είχε στηθεί στο «City of Manchester». Ο Τέβεζ δεν μπορούσε απλά να βλέπει τα δίχτυα και να μην τα… ταλαιπωρήσει, με αποτέλεσμα να σκοράρει στο 84’ και ο Τζέκο να τον ακολουθήσει στο 89ο λεπτό. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρίτσαρντς που έβαλε το όνομά του στη λίστα με τους σκόρερ του αγώνα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Κάρλος Τέβεζ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Μάριο Μπαλοτέλι στο 60ο λεπτό, όταν ο Ιταλός φορ που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, χτύπησε στο κεφάλι σε σύγκρουση με αντίπαλο ποδοσφαιριστή και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Ζαμπαλέτα, Κολάροφ, Λέσκοτ, Κόλο Τουρέ, Σίλβα (86’ Ζο), Βιεϊρά, Γιάγια Τουρέ (81’ Μπάρι), Τζέκο, Μπαλοτέλι (60’ Τέβεζ)

Νοτς Κάουντι: Νίλσον, Ντάρμπι (60’ Τόμσον), Έντουαρντς, Πιρς, Χάρλεϊ, Ρέιβενχιλ, Μπίσοπ, Χιουζ (80’ Γκόμπερν), Χόουλι, Γκόου, Γουέστκαρ