Θέλει χρόνο ο Τόρες…

Στα δύο παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Τσέλσι, ο Φερνάντο Τόρες δεν έχει καταφέρει να γευτεί το αίσθημα της νίκης, με τον κόσμο να απογοητεύεται από τις νέες απώλειες βαθμών. Παρόλα αυτά, ο Αντσελότι υποστήριξε ότι ο Ισπανός επιθετικός χρειάζεται χρόνο για να αποδώσει τα αναμενόμενα και να βοηθήσει την ομάδα.



Θέλει χρόνο ο Τόρες…

Τα 50 εκατ. λίρες που διέθεσαν οι Πρωταθλητές Αγγλίας για να αποκτήσουν τον Τόρες από τη Λίβερπουλ, μέχρι στιγμής δεν έχουν… αποσβεστεί, αλλά ο τεχνικός του συλλόγου δεν ανησυχεί στο ελάχιστο, σε αντίθεση με τους οπαδούς της Τσέλσι. Η ήττα από τους «κόκκινους» και η «λευκή» ισοπαλία με τη Φούλαμ, έχει φέρει τους «μπλε» σε ακόμη πιο δύσκολη θέση από αυτή που είχαν βρεθεί, αναφορικά με τη διεκδίκηση του τίτλου και πλέον, ο Τόρες είναι ένας από αυτούς που δέχονται τα «πυρά» για την άσχημη πορεία. Ο Αντσελότι, εμφανίστηκε καθησυχαστικός και παρότρυνε τους φίλους της ομάδας να κάνουν υπομονή, μέχρι το νέο μεταγραφικό απόκτημα να παρουσιάσει τον καλό του εαυτό εντός αγωνιστικού χώρου.

«Θεωρώ ότι χρειάζεται χρόνο. Κατά την άποψή μου, έπαιξε πολύ καλά για 60 λεπτά απέναντι στη Φούλαμ. Μάλιστα, είχε δυο – τρεις ευκαιρίες για να σκοράρει. Δεν πέτυχε γκολ, αλλά κάποια στιγμή θα έρθουν. Πρέπει να του δώσουμε λίγο χρόνο για να μάθει και το παιχνίδι των νέων του συμπαικτών εντός αγωνιστικού χώρου» ήταν η τοποθέτηση του Κάρλο Αντσελότι.