Στηρίζει Κόουλ ο Νταλγκλίς

Αποφασισμένος να δώσει στον Τζο Κόουλ όσο χρόνο χρειαστεί, για να καθιερωθεί στο «Άνφιλντ», είναι ο προπονητής της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς. O πρώην παίκτης της Τσέλσι έπαιξε στην ισοπαλία με την Σπάρτα για το Europa League.



Στηρίζει Κόουλ ο Νταλγκλίς

Οι «κόκκινοι» κατάφεραν να αποκτήσουν τον Κόουλ, ως ελεύθερο το καλοκαίρι από την Τσέλσι, αλλά μετά το εφιαλτικό ντεμπούτο με την αποβολή του κόντρα στην Άρσεναλ, ακολούθησαν κάποιοι τραυματισμοί, που τον έφεραν πίσω από θέμα φυσικής κατάστασης.

Ο Κόουλ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση υπό τις οδηγίες του Νταλγκλίς, στη «λευκή» ισοπαλία της Λίβερπουλ με τη Σπάρτα Πράγας, για το Γιουρόπα Λιγκ και από ότι φαίνεται χαίρει της εκτίμησης του Σκωτσέζου τεχνικού, που υπολογίζει πολύ στις υπηρεσίες του Άγγλου μέσου.

«Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί με τον Τζο», είπε ο Νταλγκλίς, που πρόσθεσε «Ήταν μία ενθαρρυντική επιστροφή, να αγωνιστεί για μία ώρα. Ο Τζο είναι πολύτιμος για την ομάδα. Σαφώς και δεν πρόκειται να βρει αμέσως τη φόρμα του, αν μπορούσε να το κάνει θα ήταν εξαιρετικά νέα για εμάς. Αλλά δεν σκοπεύουμε να τον πιέσουμε. Θα του δώσουμε χρόνο να ξαναβρεί την φυσική κατάσταση και ταχύτητά του και θέλουμε να γίνουν όλα σωστά, γιατί είναι ένας παίκτης που υπολογίζουμε αρκετά».