Ούτε ο Νασρί το περίμενε!

Έκπληκτος, αλλά παράλληλα ευτυχισμένος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προλαβαίνει τη σημαντική αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Έμιρεϊτς», δήλωσε ο Σαμίρ Νασρί, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι της Άρσεναλ με τους «μπλαουγκράνα».



Ούτε ο Νασρί το περίμενε!

Ο Γάλλος άσος ταλαιπωρούταν από θλάση που αποκόμισε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Χάντερσφιλντ, όπου οι «κανονιέρηδες» πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Οι ιατρικές εκτιμήσεις τον έθεταν νοκ – άουτ από το ματς με τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο, η αποθεραπεία του παρουσίασε άκρως ενθαρρυντικά αποτελέσματα και ο Αρσέν Βενγκέρ, έπειτα και από επιθυμία του παίκτη, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της ευρωπαϊκής αναμέτρησης.

«Ήμουν ο πρώτος που εξεπλάγην από την άμεση επιστροφή μου στην αγωνιστική δράση, έπειτα από τον τραυματισμό μου! Έπειτα από τις πρώτες εξετάσεις, η εκτίμηση των γιατρών έκανε λόγο για απουσία τριών με τέσσερις εβδομάδες. Εγώ όμως, δεν έχασα την πίστη στις ικανότητές μου και ειδικά την περασμένη Δευτέρα, όταν συνέχισα το τρέξιμο στην προπόνηση. Κλινικά, έχω αναρρώσει. Αν υπήρχε ρίσκο υποτροπής, δεν πρόκειται να το έπαιρνα, ακόμη κι αν το παιχνίδι είναι κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Τώρα όμως, είμαι έτοιμος και μάλιστα, να πάρω φανέλα βασικού. Όλα πλέον εξαρτώνται από τον προπονητή μου» τόνισε ο Νασρί στη «LEquipe».