Θέλει και η Λέιτον Όριεντ το Στάδιο!

Σε κινήσεις με σκοπό να προσβάλει την απόφαση της διοικούσας επιτροπής του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου για την παραχώρησή του στη Γουέστ Χαμ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 θα προβεί η Λέιτον Όριεντ, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μπάρι Χερν, να λαμβάνει ήδη υπόψη τις προτάσεις νομικών συμβούλων!



Θέλει και η Λέιτον Όριεντ το Στάδιο!

Μάλιστα, ο Χερν έχει αποστείλει εγγράφως τη διαμαρτυρία του, τόσο στον πρωθυπουργό της Αγγλίας, Ντέιβιντ Κάμερον, όσο και στον δήμαρχο του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, για την έγκριση της υποψηφιότητας των «σφυριών» για το Ολυμπιακό Στάδιο. Στόχος της Λέιτον Όριεντ, είναι ο δικαστικός επανέλεγχος της απόφασης της διοικούσας επιτροπής, παρά το γεγονός πως αυτή θα πρέπει να εγκριθεί και από την κυβέρνηση για να οριστικοποιηθεί η διαχείριση του Ολυμπιακού Σταδίου από τη Γουέστ Χαμ.

Ο φόβος των ανθρώπων της ομάδας της Λιγκ1, αφορά το μέλλον του δικού τους συλλόγου, λόγω της χωρητικότητας του Ολυμπιακού Σταδίου που πρόκειται να διπλασιαστεί το 2012. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τις μειωμένες τιμές των εισιτηρίων αλλά και της παρουσίας της έδρας της Λέιτον Όριεντ μόλις ένα μίλι πιο μακριά, φέρνει «σύννεφα» πάνω από την οικονομική κατάσταση της τελευταίας, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο πρόεδρός της.