Community Shield σημαίνει Αγγλία!

Ο μεγάλος τελικός ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, που διεξάγεται στο «Γουέμπλεϊ», στις 11 Αυγούστου, καθιστά αδύνατη τη διεξαγωγή του Community Shield στο ίδιο γήπεδο, μια μέρα μετά λόγω και της τελετής λήξης. Οι άνθρωποι της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έχουν αποφασίσει πως ο θεσμός θα αλλάξει ημερομηνία και όχι… χώρα, όπως ανέφεραν κάποιες φήμες.



Community Shield σημαίνει Αγγλία!

Το στολίδι της Αγγλίας, θα φιλοξενήσει τον τελικό ποδοσφαίρου των ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 και έτσι, η παραδοσιακή αναμέτρηση των Πρωταθλητών με τους Κυπελλούχους του Νησιού, δεν δύναται να πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα. Το παράδειγμα των Ιταλών, που διεξήγαγαν του Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Λάτσιο και την Ίντερ, στο Πεκίνο, την περσινή σεζόν, φαίνεται πως έχει αποκλειστεί χωρίς καν να εξεταστεί σαν ενδεχόμενο για τους Άγγλους.

Δική τους επιθυμία, είναι να μετατεθεί το σπουδαίο παιχνίδι, που κρίνει τον πρώτο τίτλο της κάθε σεζόν και όπως φαίνεται, το 2012, το Community Shield δεν θα διεξαχθεί στις αρχές Αυγούστου στο «Γούμπλεϊ», αλλά προς τα τέλη του μήνα και πιθανότατα στο «Millennium Stadium» της Κάρντιφ.